Notícies i comunicats

30/01/2018

L'Estació Espai Jove presenta la setena edició del cicle de tallers de mobilitat internacional "El rodamón"

Les onze activitats programades tenen com a objectiu informar a les persones joves interessades a viure una experiència a l'estranger per treballar, estudiar, fer un voluntariat i millorar els seus idiomes.

L’Ajuntament de Girona, a través de l’Estació Espai Jove, presenta la setena edició del cicle de tallers “El rodamón”. La primera activitat d’aquest nou cicle es farà demà, dimecres, i tractarà sobre les estades a la Xina, mentre que l’última es farà el dimecres 4 de juliol i s’hi parlarà sobre els anys sabàtics. Totes les activitats es faran a l’Estació.

En total, s’han programat onze activitats que tenen com a objectiu comú informar les persones joves interessades a viure una experiència a l’estranger per treballar, estudiar, fer un voluntariat i millorar els seus idiomes. Tots els tallers aniran a càrrec de diferents conferenciants experts en el tema i de serveis, agències o entitats del propi país. També, en moltes ocasions, joves de la ciutat que han viscut o viuen a l’estranger compartiran la seva experiència en primera persona.

El cicle s’estructura en dos àmbits. Un primer àmbit tractarà de tallers més especialitzats, on els participants descobriran oportunitats per marxar a l’estranger vinculades a activitats solidàries, una sessió de cuines del món a càrrec d’estudiants Erasmus de la Universitat de Girona, un especial d’estades internacionals per a menors d’edat, una sessió on s’explicaran les diferents vies i recursos per veure món amb pocs diners, una sessió de simulacions d’entrevistes en anglès o un especial d’anys sabàtics.

Un segon àmbit són els monogràfics per països. En aquesta nova edició concretament es parlarà sobre les opcions que hi ha per marxar a la Xina, Austràlia, Noruega, Irlanda o fins i tot fer la volta al món.

Les sessions, organitzades pel Servei de Mobilitat Internacional de la Secció de Joventut de l’Ajuntament de Girona, seran gratuïtes i amb inscripció prèvia a www.girona.cat/estacio.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)