Notícies i comunicats

02/02/2018

La 10a edició de la Cantata per la Pau aplega 34 instituts de secundària de Girona i comarques

Les últimes sessions, obertes al públic, seran avui a les 19 h i demà a les 18 h i a les 20 h, al Teatre Municipal de la ciutat.

El projecte solidari UAP! 18: Veritat o mentida ha aplegat un total de 34 instituts de secundària de les comarques gironines, amb la participació de 1.105 alumnes i la implicació de 46 professors i professores durant les 8 sessions destinades als instituts, per on han passat 3.395 alumnes com a públic. El Teatre Municipal de Girona acollirà avui (19 h) i demà a la tarda (18 h i 20 h) les últimes sessions obertes al públic d’aquesta activitat que aquest any arriba a la desena edició. La iniciativa esta organitzada per l’Ajuntament de Girona, el col·lectiu de professorat del Grup de Treball Musical de Secundària de Girona, Oxfam Intermon, Càritas Diocesana de Girona, i Justícia i Pau.

 

Aquest any la Cantata es portarà a terme sota el lema UAP! 18: Veritat o mentida, inspirat en el llibre 1984, de George Orwell. Es tracta d’un espectacle musicoteatral en què, durant tot un trimestre, els alumnes participants i professors han estat treballant el tema de la llibertat d’expressió, de pensament i la manipulació de la informació. Durant 55 minuts d’espectacle, els alumnes interpretaran 16 temes coneguts per tothom.

 

Dels 34 instituts de secundària que hi participen, 10 són de la ciutat de Girona: Institut Narcís Xifra, Institut Santa Eugènia, Institut Santiago Sobrequés, Institut Ermessenda, Institut Montilivi, Institut Carles Rahola, Institut Vicens Vives, Escola la Salle, Escola Les Alzines, i Escola Bell-lloc del Pla.

 

El cost de l’entrada és de 10 €, 7 € i 5 €, depenent de la zona, i els beneficis aconseguits en aquestes tres sessions obertes al públic aniran destinats a projectes de cooperació.

 

 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)