Notícies i comunicats

09/02/2018

Trobada institucional entre l'Ajuntament de Girona i la Universitat de Girona

Es tracta de la primera reunió entre les dues entitats des de la presa de possessió del nou rector, Joaquim Salvi.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i el rector de la Universitat de Girona, Joaquim Salvi, han presidit aquest matí una trobada institucional entre l’Ajuntament de Girona i la Universitat, la primera des de que Salvi va prendre possessió del càrrec del passat 31 de desembre. La reunió, que ha tingut lloc a la Sala de Junta de Govern Local, ha servit per començar a dibuixar possibles línies estratègiques per treballar de forma conjunta en els propers mesos.

 

Per part de l’Ajuntament de Girona, hi han assistit, a més de l’alcaldessa, tots els regidors i regidores de l’equip de govern: el regidor de Sostenibilitat, Medi Ambient, Participació, Seguretat i Cooperació, Eduard Berloso; la regidora d’Hisenda i Règim Interior, M. Àngels Planas; la regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme, Glòria Plana Yanes; la regidora d’Educació i Esports, Isabel Muradàs; el regidor d’Urbanisme, Activitats, Mobilitat i Via Pública, Joan Alcalà; el regidor de Cultura, Carles Ribas; la regidora de Salut, Dinamització del Territori i Igualtat i Drets Socials, Eva Palau; el regidor de Paisatge i Hàbitat Urbà, Narcís Sastre, i el regidor de Cooperació, Cristobal Sánchez.

 

Per part de la Universitat de Girona, a més del rector, hi ha participat el secretari general, Jordi Pineda; el vicerector de Comunicació i Relacions Exteriors, José A. Donaire; el vicerector de Projectes Estratègics, Josep Calbó; el vicerector de Qualitat i Transparència, Pepus Daunis; la vicerectora de Territori i Compromís Social, Sílvia Llach; el vicerector de Docència i Planificació Acadèmica, Josep M. Serra; l’adjunt al rector per al Campus, Rafel Reixach, i el director de l’Escola de Doctorat, Miquel Solà.

 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)