Notícies i comunicats

09/02/2018

Un total de 24 bandes participen al Concurs INTRO 2018

Un jurat escollirà 7 bandes i la vuitena seleccionada serà la guanyadora de la votació popular a través de Facebook.

Un total de 24 bandes de les comarques gironines participen a l’edició del Concurs de Música Emergent de Girona INTRO 2018. D’aquestes se selecionaran 8 bandes que actuaran a la primera fase Strena’t a l’INTRO, dins el festival Strenes. Un jurat format per professionals del sector musical gironí escollirà set d’aquestes bandes mentre que de la votació popular, que tindrà lloc al Facebook de l’INTRO a través de la plataforma Easypromos, en sortirà una més.

La votació popular és oberta a tothom que tingui un compte de Facebook. S’hi accedeix a través del Facebook de l’INTRO (@ConcursIntro) i estarà oberta del 10 al 20 de febrer. La banda que aconsegueixi més vots es classificarà directament per la primera fase.

Les bandes seleccionades actuaran els dies 5 i 19 d’abril a l’Espai Marfà dins el festival Strenes. De les 8 bandes, el jurat en seleccionarà 4 per actuar a la semifinal que tindrà lloc a la Sala La Mirona de Salt el 22 ded setembre.

El Concurs INTRO és una bona oportunitat per a grups emergents, tant per iniciar una dinàmica com a banda, que fins al moment potser no tenien, com per tocar en escenaris en bones condicions tècniques i, per tant, fer un pas més en la seva trajectòria.

Més informació

Web www.girona.cat/concursintro
Facebook www.facebook.com/ConcursIntro 
Twitter @ConcursIntro

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)