Notícies i comunicats

09/03/2018

L'Ajuntament de Girona lliura la recaptació solidària de la Cursa de Sant Silvestre a la Federació Catalana d'Entitats contra el Càncer

L'entitat destinarà l'import, un total de 1.650 euros, a la campanya "Nassos contra el càncer".

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, acompanyada de la tinenta d’alcaldia i regidora d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Girona, Isabel Muradàs, ha lliurat aquest matí a la gerent de la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC), Clara Rosàs, un xec amb l'import recaptat durant la darrera edició de la Cursa de Sant Silvestre de Girona, que va tenir lloc el passat 31 de desembre.

 

En total s’han aconseguit 1.650 euros provinents de l’euro solidari de les inscripcions dels participants a la prova, que aquest any van ser 1.990. L’entitat destinarà l’import a la campanya “Nassos contra el càncer”. Aquest 2017 ha estat el quart any que la Cursa de Sant Silvestre de Girona s’ha adherit a la campanya solidària de la FECEC, associació que té com a objectiu recaptar fons per dedicar-los a combatre el càncer i a promoure estils de vida saludables.

 

La FECEC està integrada per diverses entitats que tenen com a objectiu la lluita contra el càncer a Catalunya, entre les quals hi ha la Fundació Oncolliga Girona. Per aquest motiu, a l’acte de lliurament del taló també hi ha assistit la presidenta d’Oncolliga Girona, Lluïsa Ferrer, a més del president del Club Atletisme Girona, Xavier Avellana, entitat coorganitzadora de la Cursa de Sant Silvestre juntament amb l’Ajuntament de Girona.

 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)