Notícies i comunicats

13/02/2018

S'obre una nova convocatòria de les beques de la Fundació Joan Bruguera de Girona

Les sol·licituds per optar a les ajudes, que tenen un import total de 12.000 euros, es poden presentar fins al 20 d'abril.

L'Ajuntament de Girona ha obert una nova convocatòria de les beques de la Fundació Joan Bruguera, que compten amb una dotació econòmica de 12.000 euros. La fundació té com a objectiu avançar en l'excel·lència en el camp de la recerca i la innovació mèdiques.

 

La principal novetat de la convocatòria d’enguany és que, si bé la beca està destinada preferentment a cursar estudis d’especialització i/o treballs d'investigació mèdiques a la Universitat de Montpeller, també es podran concedir beques per a cursos i treballs d’investigació en altres centres mèdics.

 

“Hem ampliat les possibilitats que ofereix la beca per tal que més joves gironins en puguin gaudir, en la línia de consolidar la nostra aposta pel foment del coneixement i l’excel·lència en l’àmbit científic i mèdic del territori”, ha explicat la regidora de Salut de l’Ajuntament de Girona, Eva Palau.

 

Les beques es concedeixen per una durada màxima cadascuna d'un any o curs acadèmic, amb possibilitat de demanar una pròrroga per un curs o any addicional. Se'n podran beneficiar totes aquelles persones que tinguin el Grau o Llicenciatura de Medicina de qualsevol universitat catalana, en el termini dels cinc anys posteriors a l'obtenció del títol, o estudiants dels darrers cursos de la carrera, que siguin naturals de la ciutat de Girona, o que hi tinguin residència per un període no inferior a deu anys.

 

La Fundació Joan Bruguera és una fundació cultural i docent que té com a propòsit avançar en l'excel·lència en el camp de la recerca i la innovació mèdiques. El Patronat de la Fundació està format per representants de l'Ajuntament de Girona, el Col·legi de Metges de Girona i la Universitat de Girona.

 

 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)