Notícies i comunicats

18/01/2017

El Mostrar't de L'Estació Espai Jove celebra la 24a edició

L'actuació de la banda gironina The Wilder Company d'aquest dijous 19 de gener a les 8 del vespre serà el tret de sortida d'un nou cicle d'exposicions.

El Mostrar’t de L’Estació Espai Jove celebra la 24a edició. El Mostrar’t és un projecte que va néixer el 2007 amb l’objectiu de donar un impuls als joves creadors d’arts plàstiques de la ciutat i rodalia. Un centenar d’artistes en les disciplines de fotografia, il·lustració, pintura, escultura, còmic, etc. han omplert de significat les parets de L’Estació durant tot aquest temps.

 

Aquest dijous, a les vuit del vespre a la mateixa L’Estació, tindrà lloc la festa de presentació d’aquesta edició del Mostrar’t. Obrirà l’esdeveniment una actuació de The Wilder Company, una banda de rock americana, alt-country gironina, que acaba de publicar el seu primer disc homònim i autoeditat a través del segell de les Cases de la Música.

 

De teló de fons es podrà veure una anticipació de les exposicions que acollirà el Mostrar’t entre gener i juny de 2017: “Eleuteria”, de Júlia Bosch (pintura), del 23 de gener al 17 de febrer; “La pintura es poesía muda; la poesía, pintura ciega” - Leonardo da Vinci, d’Elena Prado (il·lustració), qe del 20 de febrer al 17 de març; “El puzle dels instants”, de Sandra Escobedo (fotografia), del 20 de març al 13 d’abril; “Impotència”, de delOlmo (pintura), del 18 d’abril al 12 de maig, i “Arte a flor de piel”, de Mariló Illustration (il·lustració), del 15 de maig al 9 de juny.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)