Notícies i comunicats

07/06/2018

L'Ajuntament de Girona presenta la nova programació d'estiu dels espais joves de la ciutat amb una seixantena d'activitats

Dilluns vinent, dia 11 de juny, s'obriran les inscripcions per a les propostes formatives, culturals, lúdiques i informatives de L'Estació Espai Jove, Els Químics Espai Jove i El Güell Espai Jove.

Dilluns vinent, dia 11 de juny, s’obriran les inscripcions per a les activitats que s’han programat a L’Estació Espai Jove, Els Químics Espai Jove i El Güell Espai Jove entre els mesos de juliol i setembre del 2018. Es tracta d’un total de 60 propostes sumant cursos, tallers, xerrades informatives, jornades, cinema, setmanes temàtiques, divendres lúdics, concerts i mostres artístiques, entre altres activitats. 

A L’Estació Espai Jove es tornarà a activar el servei de sol·licitud de beques i una aula d’estudi per a alumnes de batxillerat. Un estiu més també hi haurà un cicle de cinema i música a la fresca a les palmeres del parc Central, que s’inclou dins la proposta Fem Vida al Parc. El mes de setembre es donarà el tret de sortida a la 27a edició del Mostrar’t i a un nou cicle de tallers de mobilitat internacional “El Rodamón”, dirigit a tothom qui vulgui viure una experiència a l’estranger.

Els Químics Espai Jove organitzarà novament una extensa oferta formativa de cursos, xerrades i tallers, durant els mesos de juliol i setembre, agrupats en setmanes temàtiques. Els divendres del mes de juliol s’organitzaran diferents activitats, i els dimarts i dijous un munt d’activitats a la plaça del carrer de Saragossa. 

El Güell Espai Jove posarà novament especial atenció a la participació juvenil i la formació i l’ocupació dels joves dels barris de Santa Eugènia, Can Gibert del Pla i Sant Narcís. En aquest sentit s’han programat activitats lúdiques i esportives a diferents parcs del barri i també propostes formatives de temàtiques molt diverses a l’equipament. 

El regidor de Cultura i Joventut de l’Ajuntament de Girona, Carles Ribas, ha remarcat “la importància de les activitats que es programen a la ciutat pensades per als més joves, des dels equipaments que són referents per a ells i elles, ja que són un dels col·lectius prioritaris de les polítiques municipals del consistori”.

Tota la programació d’activitats es pot consultar a les pàgines web que hi ha a continuació i les inscripcions es podran fer en línia a partir del proper dilluns 11 de juny:

www.girona.cat/estacio

www.girona.cat/quimics

www.girona.cat/guell

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)