Notícies i comunicats

20/10/2017

1a sessió del VII Cicle Cine Fòrum d'Educació

Dimarts 28 de novembre, a les 18 h, al Museu del Cinema

El VII Cicle de Cinefòrum d’Educació posarà aquest curs sobre la taula els temes del racisme (28 de novembre del 2017), la cooperació i la solidaritat (6 de febrer del 2018) i la violència de gènere (17 d’abril del 2018). Persones expertes en els temes tractats conduiran el debat posterior a la projecció de les pel·lícules.

És una activitat pensada per a famílies, docents, joves, estudiants, professionals i ciutadania interessada en l’educació. Les sessions són gratuïtes i les pel·lícules es projectaran al Museu del Cinema a les 18.00 h.

La primera sessió, en el marc de la segona setmana de la Ciutat Educadora, serà dedicada al racisme i tindrà lloc el dimarts 28 de novembre de 2017 a les 18.00 h, amb la projecció de "El Gran Torino" (EUA, 2008) 119 minuts. Dirigida per Clint Eastwood. Es passarà en versió original subtitulada.

El debat anirà a càrrec del Jesuïta Ignasi Anzizu, Mossén encarregat de la Parròquia de Palol d'Onyar-Vila.roja (Girona), i Joaquim Rodríguez, professor de Socials i regidor de l’Ajuntament de Girona.

Organitza: Consell Municipal d’Educació, amb la col·laboració del Museu del Cinema 

Logotip Girona Ciutat Educadora

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)