Notícies i comunicats

03/11/2017

El Consell Municipal d'Educació de Girona elevarà al plenari l'adhesió al comunicat en defensa de l'escola catalana

La decisió arriba després que la Comissió Permanent del Consell ja n'aprovés el suport el passat dimecres dia 18 d'octubre.

El Consell Municipal d’Educació de Girona (CEM) elevarà la proposta d’adhesió al comunicat en defensa de l’escola catalana en la propera sessió plenària de l’òrgan, es que es farà a finals de novembre. El comunicat ja va ser aprovat per la Comissió Permanent del Consell el dimecres 18 de d’octubre. 

El document recull les reivindicacions en defensa del model d’escola català que van aprovar els dies 16 i 17 d’octubre, respectivament, el Departament d’Ensenyament i el Consell Escolar de Catalunya. 

L’objectiu del CEM és “defensar amb contundència, davant dels greus atacs que ha rebut el model d’escola catalana per part del govern espanyol i de les formacions polítiques que li donen suport, que l’escola catalana és un exemple de llibertat, convivència, democràcia i plurilingüisme”. En aquest sentit, la tinenta d’alcaldia i regidora d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Girona, Isabel Muradàs, ja ha avançat que “l’Ajuntament de la ciutat estarà sempre al costat de les iniciatives que donin suport i defensin l’escola catalana, un model d’èxit educatiu reconegut arreu del món”. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)