Notícies i comunicats

10/10/2017

Segona sessió amb experts dins el pla de treball 2017 de la Xarxa Gironina per a la Reforma Horària

La segona sessió d'experts adreçada a les diverses empreses de les comarques gironines ha tractat sobre la cronobiologia i el seu impacte en la salut, la qualitat de vida i la productivitat de les organitzacions.

Font: Ajuntament de Girona

Per avançar en l’impuls de la Xarxa Gironina per a la Reforma Horària i segons el pla de treball previst, l’Ajuntament ha convidat avui la Dra. Trinitat Cambras, especialista en fisiologia del sistema circadiari.

L’objectiu de la sessió ha estat conèixer com l’alteració dels ritmes pot influir en la salut i en la productivitat.

La regidora de l’Àrea de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana, ha inaugurat la trobada, i el consultor i psicòleg organitzacional Xavier Peralta ha mencionat les noves incorporacions a la xarxa.

La part central de la sessió ha estat l’exposició de la Dra. Trinitat Cambras, que ha introduït mesures per respectar els horaris del nostre cos i ha explicat per què l’horari en què fem exercici, mengem i dormim condiciona la nostra salut.

La jornada ha servit per contribuir a intercanviar coneixements en l'àmbit dels horaris i la gestió del temps; la consultoria i assessoria Ribas Àlvarez, que recentment s’ha adherit a la Xarxa, ha exposat la seva experiència.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)