Notícies i comunicats

25/06/2019

Aquest juliol tornen les setmanes temàtiques a Els Químics Espai Jove (teatre i expressió corporal, dansa, batuts reflexius i circ)

Per participar-hi cal tenir entre 13 i 16 anys. Totes les activitats són gratuïtes i cal fer una inscripció prèvia a través de la pàgina web: www.girona.cat/quimics.

S’obre el teló! SETMANA DE TEATRE I EXPRESSIÓ CORPORAL
De l’1 al 4 de juliol de 17 a 20 h

Obrirem els sentits, activarem l’expressivitat i exercitarem la creativitat tot aprenent les tècniques bàsiques de les arts escèniques. Expressió oral i corporal, emocions, improvisacions i riures t’estan esperant per refrescar les tardes de juliol!


Ballem? SETMANA DE DANSA: HIP-HOP FREESTYLE!
Del 8 a l’11 de juliol de 17 a 20 h

Compartirem els diferents passos del hip-hop prèviament apresos i farem un munt de combinacions per iniciar-nos en el freestyle. També parlarem del hip-hop com a cultura urbana, dels seus moviments i valors socials. Vine i mostra el teu flow  Ho passarem bé!


Mens sana in corpore sano: SETMANA DELS BATUTS REFLEXIUS
Del 15 al 18 de juliol de 17 a 20 h

Una bona manera d’interpretar el món que ens envolta i aportar una visió crítica en temes de gènere, ecologia, diversitat ètnica i adolescència. Reflexionar i compartir, tot aprenent a fer batuts saludables en bona companyia. No t’ho pots perdre!

FemiBatut en clau de gènere
EcoBatut pel canvi climàtic
DiversiBatut contra el racisme
TeenBatut d’adolescents


Comença l’espectacle! SETMANA DEL CIRC
Del 22 al 24 de juliol de 17 a 20 h

Setmana dedicada a la disciplina del món del circ: malabars, equilibrisme, monocicle, plats xinesos, corda fluixa, xanques, etc. Hi haurà quatre sessions pràctiques en les quals ens aproparem a les diferents tècniques del món del circ i fabricarem el nostre propi material.

 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)