Notícies i comunicats

20/02/2018

Girona comptarà amb un programa de formació en conducció d'autobusos

L'Ajuntament col·labora amb el projecte a través del Servei Municipal d'Ocupació.

Girona comptarà a partir del mes de març amb un programa de formació per a totes aquelles persones que vulguin ser conductors i conductores d’autobusos. L’Ajuntament de Girona col·labora amb el projecte, impulsat per l’empresa SARFA Moventis, a través del Servei Municipal d’Ocupació. 

S’han programat dos cursos a la ciutat amb una capacitat de 15 places cadascun i està previst que comencin a partir del 14 de març a les instal·lacions d’ASETRANS. A més, es faran dos cursos més (també per a 15 persones cadascun) en altres punts de la demarcació de Girona. Els cursos seran gratuïts per als alumnes ja que estan subvencionats. 

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha remarcat que “des del consistori apostem per fomentar nous sectors d’ocupació i posar totes les eines necessàries per formar professionals en àmbits diversos i amb un alt índex d’ocupabilitat”. Aquest és el cas del sector del transport de viatgers i de mercaderies, ja que tal com ha explicat el gerent de SARFA Moventis, Enric Gimeno, es preveu introduir al mercat del treball un 60% de les persones que s’apuntin als dos cursos de Girona, és a dir, generar 18 llocs de treball. 

Les persones interessades a inscriure’s en aquest programa formatiu ho han de fer a través del web pre.aptibus.com o trucant al 93 242 90 90.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)