Notícies i comunicats

21/02/2018

L'Ajuntament de Girona estén el servei de recollida de residus porta a porta al barri de Campdorà

S'està estudiant ampliar la proposta a altres zones de la ciutat, com la Pujada de la Torrassa.

L’Ajuntament de Girona estendrà el servei de recollida de residus porta a porta al barri de Campdorà. Els veïns veuen amb bons ulls el projecte i actualment el consistori està acabant d’estudiar les modificacions necessàries en el circuit del servei per fer-lo arribar a aquest barri del sector nord de la ciutat. L’objectiu és que pugui entrar en funcionament al voltant de l’estiu.

D’aquesta manera, el consistori ampliarà la recollida porta a porta a altres zones de la ciutat després dels primers mesos de funcionament al barri de Sant Daniel. El vicealcalde i regidor de Sostenibilitat, Medi Ambient, Participació Seguretat i Cooperació de l’Ajuntament de Girona, Eduard Berloso, ha explicat que “el balanç d’aquest primer període de funcionament és molt positiu, tot i que esperarem a fer un anàlisi més acurat després del primer any de posada en marxa del porta a porta”.

“La voluntat de l’Ajuntament és seguir estudiant en quines zones de la ciutat es podria implantar el porta a porta per tal d’aconseguir un sistema de recollida de residus al màxim efectiu possible”, ha afegit el regidor Berloso. En aquest sentit, s’està estudiant estendre el porta a porta també a la Pujada de la Torrassa i en altres barris de la ciutat. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)