Notícies i comunicats

28/02/2018

Es desactiva el Pla de protecció civil municipal de Girona

El Servei Meteorològic de Catalunya ha informat que no hi ha cap avís de situació meteorològica de perill a la comarca del Gironès a partir d'avui a les 19 h

L’Ajuntament de Girona, a través de l’alcaldessa de la ciutat, Marta Madrenas, ha desactivat el Pla de protecció civil municipal. La decisió ha estat motivada pel comunicat emès pel Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), en què s’informava que no hi havia cap avís de situació meteorològica de perill a la comarca del Gironès a partir d’avui a les 19 h.

L’alcladessa ha volgut agrair “a tot el personal municipal implicat en el Pla de protecció civil, l’excel·lent feina de coordinació que s’ha fet en les darreres hores amb l’objectiu de garantir en tot moment la seguretat i la mobilitat de la ciutadania gironina”. La lleu nevada que ha caigut sobre Girona durant el dia d’avui no ha tingut cap incidència ni en la via pública ni en el desenvolupament ordinari de la ciutat.

Dilluns es va activar en fase d’alerta el Pla de protecció civil de Girona davant de l’avís de situació meteorològica de perill per nevada a la comarca del Gironès emès pel SMC, especialment de cara al dia d’avui. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)