Notícies i comunicats

06/03/2018

L'Ajuntament de Girona arranjarà el marge boscós de l'avinguda de França

Es tallaran alguns dels pins ubicats al turó de la Bateria per potenciar el desenvolupament de l'alzinar propi de la zona i per evitar possibles riscos de caigudes d'arbres a la via. Aquesta actuació comportarà la restricció de trànsit en direcció al centre de la ciutat demà i demà passat

Font: Ajuntament de Girona

L’Ajuntament de Girona arranjarà el marge boscós de l’avinguda de França. Concretament, es tallaran alguns dels pins ubicats al turó de la Bateria i que es poden veure quan es circula per l’avinguda de França en direcció al centre de la ciutat.

L’actuació consistirà en una aclarida de la massa arbòria d’aquest marge i té com a objectiu potenciar el desenvolupament de l’alzinar propi del turó i minimitzar els riscos de possibles caigudes d’arbres a la calçada de l’avinguda de França. Els pins són una espècie que disposa d’un sistema radicular molt superficial, cosa que fa que siguin més sensibles a caigudes que no pas altres espècies com les alzines, per exemple.

Per tal de poder portar a terme la tala, l’accés al centre de la ciutat per l’avinguda de França es tallarà al trànsit de vehicles demà i demà passat, dies 7 i 8 de març, entre les 9 i les 16 h. Les desviacions de circulació durant aquest període es faran a través de l’avinguda de Josep Tarradellas i Joan o a través del nou pont del Ter i el carrer de Pedret.  

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)