Notícies i comunicats

21/02/2018

Mimetic Theory, Näos, Pangea Time, Festucs, Sisky, Presient Xai i Worth, seleccionats per la primera fase de l'INTRO

Més de 2.000 persones han participat a la votació popular i han escollit Haarp'e'diem perquè actuï al festival Strenes amb la resta de seleccionats.

Mimetic Theory, Näos, Pangea Time, Festucs, Sisku, President Xai i Worth, han estat seleccionats per participar a la primera fase del Concurs de Música Emergent de Girona INTRO 2018 pel jurat format per Ricard Humet, músic (Fias-ko, Orquestra Maribel) i director de SarriArt; Adrià Cortadellas, músic (Fetus, Sanjais) i comunicador cultural; Montse Ferrermoner, músic (Les Anxovetes, Clave de Sur); Jordi Puig, músic, comunicador cultural i responsable de la discogràfica U98; Alfred Alegre, músic (illinois) i membre de l’Associació Soroll de Vidreres; i Lola Pérez, cap de sala de La Mirona de Salt. A la selecció es van presentar 24 bandes de les comarques gironines.

A la votació popular realitzada a través de la plataforma Easypromos al Facebook, Haarp’e’Diem ha resultat ser la guanyadora de la votació popular, a la que han participat 2067 votants. Haarp’e’diem ha aconseguit 536 vots.

Primera fase a Strenes

Les 8 bandes escollides actuaran els dies 5 i 19 d’abril a l’Espai Marfà dins el festival Strenes (19:30h), dins la primera fase “Strena’t a l’INTRO”. D’aquestes, el jurat en seleccionarà 4 per actuar a la semifinal, que tindrà lloc a la Sala La Mirona de Salt el 22 de setembre.

El Concurs INTRO és una bona oportunitat per a grups emergents, tant per iniciar una dinàmica com a banda, que fins al moment potser no tenien, com per tocar en escenaris en bones condicions tècniques i, per tant, fer un pas més en la seva trajectòria. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)