Notícies i comunicats

20/09/2018

Näos, Mimetic Theory, Festucs i President Xai, a la semifinal del Concurs de música emergent de Girona INTRO 2018

Tindrà lloc aquest dissabte 22 de setembre a La Mirona.

Näos, Mimetic Theory, Festucs i President Xai actuaran aquest dissabte 22 de setembre a la semifinal del Concurs de Música Emergent de Girona INTRO 2018. El mes d’abril passat el jurat va escollir Näos, President Xai, Festucs i Pangea Time. Aquesta darrera banda, però, ha decidit posar punt i final a la seva trajectòria pel que l’organització del concurs va repescar Mimetic Theory, la banda més destacada i puntuada pel jurat després de les escollides.

Les semifinals tindran lloc a La Mirona de Salt a partir de les 22.00h. amb un nou jurat format per Jordi Puig (discogràfica U98), Alfred Alegre (Associació Soroll de Vidreres); i la comunicadora cultural i productora Lola Pérez, que haurà de valorar la qualitat musical, la tècnica, l’actitud sobre l’escenari i l’originalitat de les propostes. L’entrada als concerts és gratuïta. A la semifinal, el jurat escollirà dues bandes que actuaran a la final, a l’escenari de Sant Feliu dins la programació de les Fires i Festes de Sant Narcís, el proper 28 d’octubre.

El Concurs INTRO, organitzat per l’Espai Marfà i produït per Link Produccions, és una bona oportunitat per a grups emergents, tant per iniciar una dinàmica com a banda, que fins al moment potser no tenien, com per tocar en escenaris en bones condicions tècniques i, per tant, fer un pas més en la seva trajectòria.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)