Notícies i comunicats

13/11/2019

Comencen les obres per crear un pas de vianants davant del passatge dels Picapedrers

Les actuacions inclouen també la construcció d'una vorera que connecti el carrer de Vista Alegre en aquest punt amb el carrer de Morató i Grau.

La setmana passada van començar les obres per construir un pas de vianants davant del passatge dels Picapedrers i d’una vorera des d’aquest punt del parc de Vista Alegre fins al carrer de Morató i Grau. Aquest va ser un dels projectes més votats pels veïns i veïnes del barri de Carme – Vista Alegre en la consulta dels pressupostos participats del 2017.

Les actuacions consistiran en la creació d’un pas de vianants davant del passatge dels Picapedrers que permetrà millorar la mobilitat i l’accessibilitat de les persones usuàries tant de l’ascensor com de la rampa del passatge o de l’aparcament del parc. En el marc de les obres també es reconstruirà la vorera que hi ha en aquest punt i es rebaixarà la vorada existent, a més de crear una nova vorera al carrer de Vista Alegre que connectarà amb el carrer de Morató i Grau i que permetrà fer la volta sencera al parc de Vista Alegre damunt de la vorera.

Les obres tenen un cost de 27.721,90 euros (IVA inclòs) i una durada prevista de quatre mesos. L’empresa adjudicatària dels treballs és Massachs Obres i Paisatge SLU.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)