Notícies i comunicats

21/11/2019

L'entitat La Guerrilla Comunicacional presentarà avui el projecte guanyador de la 18a Beca Joaquim Franch

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, presidirà l'acte, que es farà a la Facultat d'Educació i Psicologia de la Universitat de Girona.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, presidirà aquesta tarda l’acte de presentació del projecte guanyador de la 18a edició de la Beca Joaquim Franch. L’exposició, que es farà a la Facultat d’Educació i Psicologia de la Universitat de Girona, comptarà també amb la presència de la regidora d’Educació de l’Ajuntament de Girona, Eva Palau; del vicerector de Qualitat i Transparència de la Universitat de Girona (UdG), Pepus Daunis, i de la degana de la Facultat d’Educació i Psicologia de la UdG.

L’entitat La Guerrilla Comunicacional va ser la guanyadora de la convocatòria de la darrera edició de la beca i serà l’encarregada de presentar el projecte “L’entrevista del mes”, guardonat aquest any. Es tracta d’una proposta d’interès social en matèria d’educació cívica adreçat a l’alumnat d’ESO, a les escoles públiques d’adults i a la ciutadania en general amb l’objectiu d’elaborar eines didàctiques que poden complementar el currículum escolar i l’elaboració d’un documental sobre la vida i l’obra de Joaquim Franch.

Prèviament a la presentació, i en el mateix lloc, es portarà a terme una nova sessió plenària del Consell Municipal d’Educació.

Des del Consell Municipal d’Educació de Girona es convoca de forma biennal la Beca Joaquim Franch. Aquesta beca premia projectes que es basin en els drets socials i educatius de les persones, que plantegin noves perspectives socioeducatives a la ciutat i tinguin grans dosis de dinamisme i compromís per actuar i millorar vers una ciutadania activa, democràtica i solidària. En la darrera edició de la beca es van presentar vuit entitats i centres educatius. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)