Notícies i comunicats

22/11/2019

Carles Lozano i Douae Ouboukir s'imposen al Cros Ciutat de Girona

La 22a edició de la prova, inclosa al Circuit Gironí de Cros i puntuable pel Gran Premi Català de Cros de la Federació Catalana d'Atletisme, va reunir més de 800 participants repartits entre veterans, absoluts, promeses, formació i infantils.

El Parc de les Ribes del Ter va acollir una competició de gran nivell atlètic amb més de 800 participants arribats de diversos punts de Catalunya. La prova també era puntuable pel Gran Premi Català de Cros en categories de formació.

Carles Lozano i Douae Ouboukir van inscriure el seu nom a la llista de vencedors del Cros Ciutat de Girona en categoria sènior masculina i femenina. La 22a edició de la prova, inclosa al Circuit Gironí de Cros i puntuable pel Gran Premi Català de Cros de la Federació Catalana d'Atletisme, va reunir més de 800 participants repartits entre veterans, absoluts, promeses, formació i infantils. El Parc de les Ribes del Ter va estar un cop més l'escenari d'una prova amb tres recorreguts (gran, mitjà i petit), marcada per les baixes temperatures, especialment en les primeres curses.

La jornada va arrencar amb les curses puntuables pel Gran Premi Català de Cros en categoria Sub16, 18 i 20, el que va convocar corredors arribats des de diversos punts de Catalunya, inclosos Tarragona i Lleida. Tot plegat va permetre veure un gran nivell atlètic i molta igualtat, el que va acabar decidint-se a l'esprint final.

En la categoria Sub23, el corredor del CA Lloret La Selva, Bouba Sabaly, va revalidar la victòria de l'any passat amb una demostració de força després de dominar la cursa des de la sortida. En les primeres voltes va mantenir un intens duel amb Miquel Corbera (CE Montornés), fins que en la darrera volta Sabaly va agafar un avantatge definitiu. El podi el va completat Marc Trasserra (CE Penedés). Pel que fa a la categoria femenina el triomf va estar per Montserrat Moya (CA Vic) seguida de Carla Ràfols (AA Catalunya) i Laia Aguilar (CA Vic).

En la disciplina absoluta, Carles Lozano (CA Valls Andorra) i Douae Ouboukir (CA Sant Just) van haber de suar fins als darrers metres per endur-se la victòria, i és que ambdós casos es van imposar als seus rivals amb poc més de cinc segons d'avantatge. En categoria masculina el podi el van completat l'atleta independent Carles Herreras i Carles Rodríguez (ISS Hospitalet). En dones, Irene Bonafonte (Ria Ferrol Arenal) i Marina Guerrero (CA Manresa) es van repartir la segona i tercera posició.

Un cop més, el moment més especial va estar el de les proves infantils, especialment en la categoria de "barrufets". La propera cita del Circuit Gironí de Cros serà el pròxim diumenge 24 de desembre al Cros de Riudellots de la Selva, seguit del que se celebrarà a Salt l'1 de desembre.
 
Font: Consell Esportiu del Gironès

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)