Notícies i comunicats

22/11/2019

Girona commemorarà el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones amb diverses activitats la setmana que ve

Dilluns vinent, dia 25 de novembre, es farà l'acte institucional al migdia i a la tarda s'inaugurarà l'exposició "Dóna la volta a les llegendes".

Girona commemorarà el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones amb diverses activitats que es portaran a terme al llarg de la setmana vinent. L’esdeveniment principal tindrà lloc dilluns, dia 25 de novembre, a les 13 h, amb un acte institucional conjunt entre l’Ajuntament de Girona, la Diputació de Girona i la Generalitat de Catalunya a Girona, que acollirà la commemoració a la seva seu.

Una de les activitats destacades de la setmana vinent serà la inauguració de l’exposició “Dóna la volta a les llegendes. Coeducació i violències masclistes” el mateix dilluns a les 17 h a La Mercè. L’activitat s’ha organitzat des de l’Ajuntament de Girona i que es podrà veure al Centre Cultural La Mercè fins al 8 de desembre. Podeu consultar tot el detall sobre l’exposició al web www.girona.cat/llegendes. La mostra s’oferirà també a les escoles de la ciutat per donar a conèixer els estereotips de gènere que hi ha darrere d’algunes de les llegendes sobre Girona.

Diverses projeccions audiovisuals i representacions artístiques, tallers, taules rodones, seminaris i conferències completaran la programació de la setmana vinent dedicada a commemorar el Dia Internacional per a l’Eliminació envers les Dones. Totes les activitats han estat organitzades conjuntament entre l’Ajuntament de Girona, a través del Consell Municipal d’Igualtat de Gènere; l’Institut Català de les Dones i diverses entitats i organitzacions de la ciutat.

Podeu consultar tota la programació al web: www.girona.cat/25denovembre  

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)