Notícies i comunicats

27/11/2019

Girona celebra aquest divendres la 14a Nit del Voluntariat

El Pavelló Municipal Girona-Fontajau acollirà un any més la festa dels voluntaris i voluntàries de les entitats de les comarques gironines.

Girona celebrarà aquest divendres, dia 29 de novembre, la 14a Nit del Voluntariat. Un any més, el Pavelló Municipal Girona-Fontajau serà l’escenari de l’acte de reconeixement anual a la tasca que realitzen els voluntaris i voluntàries de les entitats gironines. Aquesta festa del voluntariat gironí està organitzada per la Federació Catalana de Voluntariat Social i compta amb el suport de l’Ajuntament de Girona.

Durant l’acte es lliuraran el Premi Lluís Martí al Valor Social, en la categoria catalana i local, i el premi de la Fundació Antoni Serra Santamans, que es lliurarà a una entitat de les comarques gironines. L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i la coordinadora territorial de Girona i comarques, Maria Mercè Roca, intervindran en l’acte. En el tram final de la Nit, hi haurà una actuació musical a càrrec de Kids From Mars.

La Nit del Voluntariat s’organitza cada any en una data propera al Dia Internacional del Voluntariat, que és el 5 de desembre i que té com a objectiu reconèixer i agrair la feina que fan els voluntaris i voluntàries per la nostra societat.

Aquest any l’acte encetarà la programació d’actes de celebració del 30è aniversari de la Federació Catalana de Voluntariat Social.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)