Notícies i comunicats

22/11/2017

Una desena de nois i noies de l'Estació Espai Jove de Girona inicia una recaptació de fons per als voluntaris de l'ADF

Fins al 17 de desembre està actiu el Verkami que han engegat a benefici de l'Agrupació de Defensa Forestal (ADF).

Una desena de joves d’entre 20 i 30 anys han iniciat un projecte de recaptació de fons a benefici de l’Associació de Defensa Forestal (ADF). Ho han fet dins del curs d’intraprenedoria de l’Estació Jove de Girona: “Millorem la seva ocupabilitat potenciant les seves fortaleses, seguretat personal i comunicació, habilitats indispensables per als treballadors del futur”. I és que precisament “intraprenedoria” vol dir esperit emprenedor dins l’empresa.

Per posar en pràctica tots aquests coneixements, els joves han decidit iniciar un Verkami “Cuidem els nostres boscos ajudant als ADF Girona” (http://bit.ly/2iYXuts) , que està actiu fins al 17 de desembre. “Hem après a organitzar un projecte, a determinar l’estratègia i les accions, i a repartir-nos les tasques segons les habilitats de cadascun” - explica Ariadna Pla, treballadora social i màster en intervenció psicosocial, una de les joves participants.

Tots els mecenes que col·laborin poden fer-ho amb aportacions de 5 a 250 euros. A canvi reben sempre algun tipus de recompensa. Des d’excursions al Castell de Sant Miquel, liderats pels voluntaris de l’Associació de Defensa Forestal, fins a una nit en una casa rural de la Vall del Llémena. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)