Notícies i comunicats

15/01/2015

El procés participatiu del Pla especial de la Devesa començarà el 29 de gener

La sessió inicial, oberta a tota la ciutadania, es farà al Saló de Descans del Teatre Municipal a les 19 h.

Font: Ajuntament de Girona

El proper 29 de gener (a les 19 h, al Saló de Descans del Teatre Municipal) començarà el procés participatiu del Pla especial de la Devesa amb una sessió oberta a tota la ciutadania. Fins a finals de març, la ciutadania podrà participar de diferents maneres i sobre diferents aspectes en el procés i els primers resultats i conclusions de la iniciativa es donaran a conèixer durant l’abril, en la jornada de cloenda del procés.

“El Pla especial és el full de ruta per prendre decisions sobre la Devesa en els propers anys. No hem plantejat un projecte acabat de Pla especial i demanem als ciutadans que ens ajudin a acabar-lo i millorar-lo”, ha explicat l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, durant una presentació del procés en la qual ha remarcat la importància de la implicació de la ciutadania per “participar i col·laborar” en els aspectes diversos que han de definir un primer document que es portarà a aprovació inicial a l’abril. Tal com ha explicat l’alcalde, el Pla especial resultant d’aquest procés participatiu s’haurà d’aprovar per dos terceres parts dels components del Ple municipal.

L’alcalde, que ha fet la presentació acompanyat pel regidor d’Urbanisme i Activitats de l’Ajuntament, Carles Ribas, i pel regidor de Sostenibilitat i Atenció Ciutadana, Jordi Fàbrega, ha fet una crida a la ciutadania gironina a participar en un procés “viu i obert”, que no serà “retòric” sinó “pràctic” i que ha subratllat que cal que serveixi per “aprofitar el potencial de la Devesa com a parc i aprofundir en la seva relació amb els rius i amb la ciutat”.

Podeu consultar més detalls del Pla al web www.girona.cat/devesa
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)