Notícies i comunicats

16/01/2015

El Pavelló Municipal de Girona-Fontajau acull diumenge el Campionat Territorial de Patinatge de Grups de Xou

Els primers classificats participaran al Campionat de Catalunya els propers 7 i 8 de febrer.

El Pavelló Municipal de Girona-Fontajau acollirà aquest diumenge, 18 de gener, el Campionat Territorial de Patinatge en la modalitat de grups de xou. La competició començarà a partir de les 16.30 h amb els grups quartets i, a continuació, competiran els grups petits (17.15 h), els grups juvenils (18.15 h) i els grups grans (19.10 h). La tinenta d’alcalde i regidora d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Girona, Isabel Muradàs, assistirà al lliurament de trofeus i medalles.

Els clubs que hi participaran, en diferents categories, seran el PA Sarrià, la UE La Salle, el CPA Girona, el GEiEG, el CP Celrà, el CP Porqueres, el CP Maçanet, el PC Palamós, el CP Cristinenc, el CP Guixolenc, el CP Ripoll, el CP Llagostera, el CP Hostalric, el CPA Cornellà, el CP Bescanó i el CPA Olot.

El preu de les entrades és de 6 euros i 8 euros si es compren a través de www.fecapa.koobin.com i de 6 euros i 9 euros si s’adquireixen a la taquilla el mateix dia del campionat.

Els quatre primers classificats de cada categoria participaran al Campionat de Catalunya, que se celebrarà al Pavelló Olímpic de Reus el cap de setmana del 7 i 8 de febrer.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)