Notícies i comunicats

16/01/2015

S'obren les inscripcions per poder actuar al 360FEST. El festival dels grups de música dels alumnes dels instituts de secundària de Girona

Inscripcions obertes del 15 de gener al 28 de febrer.

Un any més el 360FEST serà l'aparador de les propostes musicals sorgides als instituts de secundària gironins, que ens oferiran 8 hores de música en directe sense interrupcions. La jornada es clourà amb la participació dels DJ alumnes d'EUMES -Escola de Música Avançada i So de Girona.

Una gran ocasió per gaudir de les noves propostes musicals dels músics més novells de la ciutat.

El festival serà el dissabte 25 d'abril a partir de les 16 h a la plaça dels Jurats de Girona.


VOLS ACTUAR AL 360FEST?

El 360FEST és el festival de música dels alumnes dels instituts de secundària de Girona. Aquest va néixer l'any 2008 amb la voluntat de ser un aparador de les bandes que durant tot el curs escolar es couen als instituts de secundària de la ciutat de Girona.

El festival està organitzat per l'Espai Marfà i la Secció de Joventut de l'Ajuntament de Girona i la Casa de la Música Salt - Girona.

Aquest any el festival serà el dissabte 25 d’abril a partir de les 16 h a la Plaça dels Jurats de Girona.


INSCRIPCIONS:

Inscripcions obertes del 15 de gener al 28 de febrer.

L'únic requisit per poder actuar al festival és que com a mínim un dels components del grup estigui estudiant aquest curs acadèmic en un institut de secundària de la ciutat de Girona. Aquest és l'únic requisit, al 360fest hi poden actuar tot tipus de grups, sigui quin sigui el seu estil, nivell o format.

Si et vols inscriure o vols rebre més informació sobre el festival només has d'escriure un correu electrònic a l'adreça marfajove@ajgirona.cat i ens has de donar les següents dades:

- NOM DEL GRUP
- TELÈFON MÒBIL I PERSONA DE CONTACTE
- INSTITUT ON ESTUDIA UN DELS COMPONENTS DEL GRUP


Un cop feu la vostra inscripció o petició d'informació, ràpidament ens posarem en contacte amb vosaltres.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)