Notícies i comunicats

19/01/2015

El Club Girona Cultura aconsegueix més de 600 socis en només un mes

Un 75% de les altes són de persones de Girona ciutat, malgrat que hi ha abonats d'arreu de les comarques gironines i barcelonines

Més de 600 persones ja formen part del Club Girona Cultura. Durant el primer mes de funcionament de la proposta, s’han registrat una mitjana de 16 altes noves diàries i, des de la posada en marxa del sistema d’altes presencials dijous passat, aquesta xifra s’ha doblat. En només tres dies de servei per fer-se l’alta en persona s’han registrat una mitjana de 35 altes diàries.

Del total de 601 socis registrats fins ahir, 208 es van fer el carnet general, 367 el carnet de Girona ciutat i 26 el carnet de Girona ciutat de 16 a 25 anys. Aproximadament un 55% dels abonats són dones i un 45% homes.

Pel que fa a la procedència dels abonats, un 75% de les altes són de persones residents a la mateixa ciutat de Girona, malgrat que també hi ha un alt nombre d’abonats procedents de diferents punts de les comarques gironines i també d’alguns llocs de la demarcació de Barcelona, com Granollers, Palafolls, Sant Cugat del Vallès o Terrassa.

Sobre la franja d’edat, un 53’2% de les persones sòcies del club tenen entre 35 i 55 anys, un 27’21% són menors de 35 anys i un 20’25% són majors de 55 anys. Cal destacar que un 4’91% són menors de 16 anys i que un 5’5% tenen entre 16 i 25 anys. Com a curiositat, es pot assenyalar que la persona més jove del club té un mes d’edat i la més gran 78 anys.

Totes aquelles persones interessades a fer-se soci del club ho poden fer a través del web www.girona.cat/clubcultura o de manera presencial a l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana, a l’Oficina de Turisme i, properament, a les biblioteques municipals de Girona.

 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)