Notícies i comunicats

29/01/2015

Alumnes de l'escola Balandrau entreguen a l'alcalde el projecte "Girona, la nostra ciutat"

Una vintena de nens i nenes de primer de primària d'aquest centre han proposat millores per fer de Girona una ciutat més neta.

Font: Ajuntament de Girona

Els alumnes de primer de primària de l’escola Balandrau han fet arribar aquest matí a l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, i a la regidora d’Educació i Esports, Isabel Muradàs, el projecte de coneixement del medi “Girona, la nostra ciutat”.

Durant la recepció, que ha tingut lloc al Saló de Sessions de l’Ajuntament, els alumnes han tingut l’oportunitat d’explicar aquest projecte, basat en la cerca d’informació per entendre i respectar l’entorn on viuen, i d’entregar a l’alcalde una carta, escrita per ells, en què manifesten la seva preocupació en relació amb l’incivisme d’alguns ciutadans a l’hora de cuidar-se dels seus animals de companyia.

Els nens i les nenes de l’escola també s’han interessat per la figura de l’alcalde, li han preguntat per la seva tasca a l’Ajuntament i finalment s’han fet una foto conjunta.

L’alcalde, Carles Puigdemont, ha donat les gràcies als alumnes de l’escola per la seva col·laboració i ha manifestat el seu agraïment “pels suggeriments proposats per poder fer entre tots una ciutat més neta”.  

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)