Notícies i comunicats

03/02/2015

Girona Emprèn enceta nova programació formativa amb dos nous cursos Forma't

Les primeres temàtiques que es tractaran són eines i conceptes d'economia i finances i actituds per a ser emprenedor/a

Girona Emprèn enceta nova programació formativa per aquest 2015 amb dues noves propostes de cursos Forma’t que es realitzaran els dies 24 i 26 de febrer i 3 i 10 de març respectivament.

La primera proposta es tracta del curs Forma’t en eines i conceptes bàsics d’economia i finances. El curs té per objectiu donar a conèixer els aspectes claus per planificar i gestionar l’economia i les finances del nou projecte empresarial: càlcul de les inversions a realitzar, control de pagaments i cobraments, càlcul del preu de venda òptim, conèixer i analitzar la rendibilitat del negoci, etc. El curs es realitzarà els dimarts 24 i el dijous 26 de febrer de 9.30 a 13.30h al Centre d’Iniciatives Locals.

La segona proposta formativa és el curs Forma’t en aprenent a ser emprenedor/a. Es realitzarà també de 9.30 a 13.30h els dies 3 i 10 de març i té per objectiu a aprendre a observar l’entorn amb nous paradigmes i desenvolupar noves habilitats i competències per esdevenir una persona emprenedora.

Els cursos Forma’t són gratuïts. Les places són limitades. Cal inscripció prèvia que es pot fer a través dels respectius formularis web. Igualment, per a poder assistir cal formalitzar la inscripció amb la documentació requerida en el programa de la sessió.

Més informació i inscripcions:
Girona Emprèn
Centre d'Iniciatives Locals
C/ Tarragona, 40
17005 Girona
T. 972 104 316
gironaempren@ajgirona.cat
www.girona.cat/gironaempren

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)