Notícies i comunicats

05/05/2015

Els barris de Girona celebren l'arribada del Carnestoltes

Aquest dissabte serà el torn del Sector Est i l'Esquerra del Ter.

 Del 7 al 21 de febrer, la festa del Carnestoltes arribarà als barris de Girona. Els primers a celebrar-ho seran el barri de l’Esquerra del Ter i del Sector Est, que faran dues cercaviles aquest dissabte. Al barri de l’Esquerra del Ter la cercavila començarà a les 15.30 h i anirà des de la rambla de Xavier Cugat fins a la pista esportiva de Taialà. La cercavila del Sector Est començarà a les 16 h i farà un recorregut amb sortida i arribada al Centre Cívic Onyar.

El dissabte vinent, dia 14 de febrer, se celebraran els Carnestoltes de Montilivi, de Sant Narcís i de Montjuïc. L’últim dissabte, el dia 21, serà el més multitudinari en nombre de festes de Carnestoltes a la ciutat. De manera simultània tindran lloc els Carnestoltes del Pont Major, de Pla de Palau, de Santa Eugènia, de la Devesa-Güell –que estrena ubicació enguany i acabarà davant el nou local veïnal de la Rosaleda- i del Barri Vell-Carme i Vista Alegre-Mercadal, que celebrarà la segona edició.

Els Carnestoltes a la ciutat s’organitzen de manera conjunta entre l’Ajuntament de Girona i les associacions de veïns, entitats dels barri i AMPA de les escoles. A banda de les cercaviles, es fan activitats paral·leles, com xocolatades, animació infantil, tallers de fotografia o maquillatge i concursos de fotografia, entre d’altres.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)