Notícies i comunicats

04/02/2015

Fina Miralles i Esther Ferrer, pioneres de l'art d'acció, seran a Girona durant el mes de febrer

Bòlit, Centre d’Art Contemporani. Girona vol contribuir a la creació i difusió de l’art d’acció a Girona en col·laboració amb els artistes i estudiosos que treballen en aquest camp amb una programació anual d’art d’acció que té com a seu els espais Carbonera i Cisterna del Museu d’Història.

 

Aquest primer cicle, fet en coproducció amb l’Associació Gresol i La Bonne. Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison i la col·laboració del Museu d’Història de Girona, consta de quatre sessions. Les dues primeres performances seran les de les artistes Fina Miralles i Esther Ferrer, dins el Festival FEM, i al mesos d’abril i maig tindran lloc les de Pep Aymerich i Jordi Esteban (amb motiu del Dia Internacional de l’Art) i Corporologia.

 

Aquest primer cicle, fet en coproducció amb l'Associació Gresol i La Bonne.Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison i la col·laboració del Museu d'Història de Girona, consta de quatre sessions. Les dues primeres performances seran les de les artistes Fina Miralles i Esther Ferrer, dins el Festival FEM i al mesos d'abril i maig tindran lloc les de Pep Aymerich i Jordi Esteban (amb motiu del Dia Internacional de l'Art) i Corpologia.

 

 

 

 


Dissabte 7 de febrer, 20 h
Performance
Artista: Fina Miralles [FEM]

Dissabte 21 de febrer, 20 h
Performance
Artista: Esther Ferrer [FEM]

Dissabte 11 d'abril, 21 h
Performance
Artistes: Pep Aymerich i Jordi Esteban [Dia Internacional de l'Art]

Divendres 29 de maig, 20 h
Performance
Artistes: Corpologia
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)