Notícies i comunicats

04/02/2015

Girona Emprèn programa de nou càpsules TIC

Eines per a fer presentacions i publicar-les o compartir-les i usos i generació de codis QR

Girona Emprèn ha programat pel mes de febrer i primeres setmanes de març càpsules TIC dirigides a persones emprenedores amb una idea de negoci o bé que tenen en funcionament un negoci amb menys de tres anys d’antiguitat.

Les càpsules tractaran programes per a realitzar presentacions i eines per a fer-les públiques o compartir-les a la xarxa. També està prevista una sessió sobre els usos i la generació dels codis QR. Finalment també es preveu una sessió informativa sobre l’acreditació de competències ACTIC.

La primera de les càpsules serà sobre presentacions amb eines d’ofimàtica. Es tractarà d’una introducció a programes com Power Point o Impress així com a eines online com Scribd o Slideshare per a poder-les fer públiques. La sessió serà el dia 19 de febrer de 09.30 a 13.30h.

El dia 25 de febrer, de 9.30 a 11.00h, està prevista la sessió sobre usos i generació de codis QR i el 6 de març la sessió sobre presentacions fetes amb eines en línia com Prezi i Google Drive. La sessió comença a les 09.30 i està previst que finalitzi a les 12.30h.

L'11 de març de 9.30 a 10.30 es realitzarà una sessió informativa sobre l’acreditació de competències digitals amb la certificació oficial de la Generalitat de Catalunya, ACTIC.

Finalment, el 17 de març, de 9.30 a 12.30, està prevista la càpsula primers passos amb Mailchimp en què es farà una introducció a l'ús de l'eina per a enviament de butlletins i informació corporativa via correu electrònic.


MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS:
Girona Emprèn
Centre d'Iniciatives Locals
C/ Tarragona, 40
17005 Girona
T. 972 104 316
gironaempren@ajgirona.cat

www.girona.cat/gironaempren

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)