Notícies i comunicats

05/02/2015

Un miler d'alumnes de 32 instituts de secundària de Girona i comarques participen en la 7a edició de la Cantata per la Pau, UAP 15!

Les sessions obertes al públic seran demà, a les 18 h, a les 20 h i a les 22 h, al Teatre Municipal.

El Teatre Municipal acollirà avui i demà la 7a edició de la Cantata per la Pau. Aquesta iniciativa, organitzada per l’Ajuntament de Girona, el Grup de Treball Musical de Secundària a Girona, Oxfam Intermón i Càritas Diocesana de Girona, comptarà amb la participació de més de 1.000 alumnes de 32 instituts de la demarcació de Girona. En concret, de la ciutat de Girona, hi participen el Col·legi La Salle, l’Institut Carles Rahola, l’Institut Jaume Vicens Vives, l’Institut Montilivi, l’Institut Narcís Xifra, l’Institut Santa Eugènia i l’Institut Santiago Sobrequés.

L’alcalde de Girona, Carles Puigdemont; la regidora d’Educació i Esports, Isabel Muradàs, i el regidor de Serveis Socials, Cooperació i Participació, Eduard Berloso, assistiran demà a la sessió oberta al públic de la Cantata a les 20 h. També hi haurà sessions obertes d’aquest espectacle musical i teatral a les 18h i a les 22h. El cost de l’acte serà de 6 euros de donatiu, que anirà dirigit als projectes d’Oxfam Intermon al Txad i de Càritas a Girona amb l’objectiu de lluitar contra les desigualtats aquí i a la resta del món.

L’alumnat dels diferents centres ha treballat durant cinc mesos els valors de la pau, la solidaritat i la cooperació utilitzant la música i el teatre com a eina d'expressió i mobilització, amb l’objectiu d’oferir un magnífic musical al públic gironí. La Cantata per la Pau UAP! 15 s’emmarca dins de la celebració del Dia Escolar de la No Violència i la Pau.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)