Notícies i comunicats

09/02/2015

S'obre el concurs de cartells per anunciar les activitats del Programa de Vacances 2015

L'Ajuntament de Girona organitza per tercer any consecutiu el concurs de la imatge que servirà per donar a conèixer els casals d'estiu municipals

Cartell guanyador 2014

L’Ajuntament de Girona ha convocat per tercera vegada un concurs de cartells per anunciar les activitats incloses al Programa de Vacances municipal. Cada concursant pot presentar un màxim de dues obres i s’hi poden presentar també obres realitzades conjuntament per dues o més persones. Els dissenys es poden elaborar en qualsevol estil o tècnica que permeti la impressió en quadricromia i han de ser en DIN A3 en format vertical.

Les propostes que es presentin s’han d’enviar al correu electrònic programadevacances@ajgirona.cat, i han d’anar acompanyades de les dades de contacte de l’autor. La data final per a la presentació de propostes és el dia 25 de febrer de 2015.

El jurat, format per la tinent d’alcalde i regidora d’Educació i Esports, Isabel Muradàs; la regidora de Joventut, Roser Urra, i el regidor de Serveis Socials, Cooperació i Participació, Eduard Berloso, tindrà en compte la creativitat de la proposta, la seva capacitat comunicativa, l’adequació a la temàtica, així com la versatilitat per adaptar-se a diferents formats. El nom del guanyador figurarà en el cartell imprès, que servirà per presentar l’oferta de casals d’estiu municipals a finals del mes de març. El guanyador del concurs rebrà un ordinador portàtil o un altre article de valor similar.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)