Notícies i comunicats

11/08/2019

Actualització de la informació relacionada amb l'accident d'aquesta matinada al carrer del Riu Güell

Nou de les deu persones ferides en l'incident han estat donades d'alta aquest matí i només queda ingressada una nena de 4 anys a l'UCI Pediàtrica de l'Hospital Josep Trueta.

Poc abans de les 23.30 h de la nit d’ahir, dissabte 10 d’agost, la Central de Comandament de la Policia Municipal de Girona va rebre l’avís d’un accident al carrer del Riu Güell. Immediatament, es van desplaçar fins al lloc dels fets diverses unitats de la Policia.

Per causes que es desconeixen i que s’estan investigant, un conductor va perdre el control del vehicle que conduïa al carrer del Riu Güell, en el tram entre el passeig d’Olot i el carrer de Santa Eugènia en sentit centre ciutat. Al perdre el control del cotxe, el vehicle va desviar la seva trajectòria, va pujar damunt la vorera del carrer de la Mare de Déu del Remei i es va aturar just a l’entrada del carrer de Narcís Monturiol.

En el trajecte es va endur endavant seu part de les taules d’una terrassa d’un local de restauració del carrer i les persones que hi havia. En total, hi va haver 10 persones ferides, vuit de les quals es van traslladar de l’Hospital Universitari Dr. Josep Trueta de Girona (cinc adultes i tres menors) i dues de les quals a l’Hospital de Santa Caterina de Salt (totes dues adultes).

Aquest matí han estat donades d’alta nou de les deu persones ferides ahir i només queda ingressada una nena de quatre anys, que segueix a l’UCI Pediàtrica de l’Hospital Josep Trueta.

El conductor, de 18 anys i que feia dos mesos que s’havia tret el carnet, va donar negatiu en els testos d’alcoholèmia i de drogues. La Policia Municipal de Girona s’encarrega ara de la investigació dels motius que van ocasionar l’accident per determinar la responsabilitat del conductor en els fets.

Al lloc dels fets d’ahir s’hi van desplaçar tres unitats de la Policia Municipal i un comandament, vuit unitats i un lloc avançat del SEM, quatre unitats de bombers i un comandament i quatre unitats dels Mossos d’Esquadra.

“Des de l’Ajuntament de Girona la nostra principal preocupació ara mateix és que tots els ferits i ferides es recuperin favorablement i al més aviat possible. En aquest sentit, confiem que la menor que segueix ingressada es recuperi com més aviat millor. Tal com vam dir ahir a la nit, des de l’Ajuntament estem a disposició tant de les persones ferides com de les seves famílies per tot el que puguin necessitar en aquests moments. Des de la Policia Municipal s’ha obert la investigació per aclarir les causes dels fets i esperem tenir els resultats en la major brevetat possible”, ha subratllat l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas.  

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)