Notícies i comunicats

27/08/2019

Un grup regular de 12 nois i noies participen en l'espai d'estudi assistit d'estiu de L'Estació Espai Jove

Es tracta d'una activitat gratuïta de suport a l'alumnat de batxillerat de la ciutat amb l'objectiu que organitzin millor les seves hores d'estudi.

Un total de 12 nois i noies han participat de forma regular en l’espai d’estudi assistit que, un any més, ha organitzat L’Estació Espai Jove durant l’estiu. L’activitat està adreçada a l’alumnat de batxillerat de la ciutat i pretén donar-los facilitats per organitzar millor les seves hores d’estudi, planificar bé la feina, resoldre dubtes i tenir èxit en la seva etapa formativa.

El grup de jovent provenia principalment dels instituts de Santa Eugènia i de Santiago Sobrequés i Vidal, i durant els mesos de juliol i agost ha estudiat matemàtiques i anglès. Altres nois i noies de la ciutat s’han afegit a la iniciativa, i han reobert els llibres amb el suport d’un equip de monitors i d’estudiants voluntaris de la Universitat de Girona.

L’espai d’estudi assistit de L’Estació Espai Jove funciona els dimarts i dijous dels mesos de juliol i agost, de 10 a 13 h. El servei s’ofereix de forma oberta i gratuïta i pretén formar l’alumnat a partir de la creació d’un bon espai de treball i del foment de l’autonomia, amb dinàmiques centrades se en les actituds, els hàbits i les habilitats personals. A més, l’espai d’estudi aconsegueix vincular l’alumnat de batxillerat al funcionament de L’Estació Espai Jove, que ofereix servei d’orientació, suport en la recerca de feina, assessorament en mobilitat internacional o propostes culturals, entre altres serveis. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)