Notícies i comunicats

14/03/2017

VI Cicle Cinefòrum d'Educació. 2a sessió

Dimarts 21 de març, a les 18.30, al Museu del Cinema

El VI Cicle de Cinefòrum d’Educació posarà aquest curs sobre la taula els temes de la filosofia de l’esforç, la violència en l’esport i la motivació a l’aula, en tres sessions durant els mesos de febrer, març i abril. Persones expertes en els temes tractats conduiran el debat posterior a la projecció de les pel·lícules.
És una activitat pensada per a famílies, docents, joves, estudiants, professionals i ciutadania interessada en l’educació. Les sessions són gratuïtes i les pel·lícules es projectaran, en versió original i subtitulades, al Museu del Cinema a les 18.30 h.
La segona sessió, dedicada a la violència en l’esport, com educar per eradicar-la, riscos i perills que comporten les pràctiques violentes al voltant de l’esport, serà el dimarts 21 de març de 2017 a les 18.30 h, amb la projecció de Green Street Hooligans (109'), Regne Unit (2005). Dirigida per Lexi Alexander ii protagonitzada per Elijah Wood i Charlie Hunnam, explica com un jove, expulsat injustament de la Universitat de Harvard, se’n va a Londres i s’introdueix en el món violent dels hooligans.
El debat anirà a càrrec de Josep Guardiola, periodista esportiu conegut a la ciutat per fer les retransmissions del Girona FC.

Organitza: Consell Municipal d’Educació de Girona, amb la col·laboració del Museu del Cinema.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)