Notícies i comunicats

03/06/2019

L'Ajuntament de Girona ofereix una vintena d'activitats aquàtiques i fisicoesportives aquest estiu

Les preinscripcions per participar-hi estaran obertes fins aquest dijous, dia 6 de juny.

L’Ajuntament de Girona ofereix durant el juliol i setembre un total de 18 activitats aquàtiques i fisicoesportives per a totes les edats. Aquests cursos es podran fer, per un costat, a les piscines municipals de Santa Eugènia–Can Gibert del Pla i de Palau, i, per l’altre costat, al Pavelló Municipal-Girona Fontajau.

Pel que fa a les activitats aquàtiques, s’ofereixen cursets de familiarització al medi aquàtic per a infants de 3 a 5 anys, escoleta aquàtica per a nens i nenes de 6 a 10 anys, escola aquàtica per a joves d’11 a 17 anys i aquafitness per a persones adultes. En relació amb les activitats fisicoesportives, es portaran a terme cursos de pilates, ioga i manteniment training, to i GAC.

El període de preinscripcions estarà obert fins a aquest dijous, dia 6 de juny. A partir del dilluns 17 de juny es podran fer les inscripcions en aquelles activitats en què hagin quedat places lliures.

Podeu consultar més informació al web del Servei Municipal d’Esports www.girona.cat/esports i a l’adreça electrònica: activitatsesports@ajgirona.cat

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)