Notícies i comunicats

05/06/2018

Balanç de l'11ena Temporada Ibercamera Girona

Girona, ciutat de referència en el mapa simfònic internacional.

Girona i el seu Auditori es consoliden cada vegada més com a punt de referència en el circuit simfònic internacional. L’afició musical de Girona, que omple cada concert d’Ibercamera de la Sala Montsalvatge, vol fer història consolidant la tradició musical de la ciutat. A Ibercamera ens sentim molt orgullosos de formar part d’aquesta aventura.

Programació de l'11ena temporada

A Ibercamera creiem que el compositor i la seva obra és el motiu principal d’existència d’una vida musical; per això, treballem per trobar a cada concert l’intèrpret capaç d’arribar a l’excel·lència de l’obra programada. La relació directa i continuada en el temps amb els artistes ens permet una gran capacitat de maniobra per construir programes coherents en les successives Temporades.

La Temporada d’enguany ha comptat, entre altres referents, amb els impecables Quartets de Beethoven interpretats pel Quartet Casals; el debut de Karl-Heinz Steffens i la seva bellíssima Heroica de Beethoven amb la Philharmonia Orchestra; el Rèquiem de Mozart, de gran naturalitat i musicalitat, de János Kovács i el Cor Madrigal; la sorprenent Simfonia del Nou Món de Dvořák, per l’Orquestra Filharmònica de Copenhaguen. El Cicle de Cambra també ha destacat amb obres com la sentida i expressiva Sonata de Franck interpretada per Joel Bardolet; l’intens Quartet núm. 2 de Gerhard, pel Dalia Quartet i el sorprenent i variat recital de Mireia Farrés. Tots ells són alguns dels exemples d’aquest esperit de servei de grans intèrprets cap a les obres programades.

La Temporada en xifres
- Número d’obres programades: 46
- Compositors programats: Vivaldi, Britten, Bartók, Debussy, Beethoven,Brahms, Mendelssohn, Chopin, Aureliano Cattaneo, Mozart, Nielsen, Txaikovski, Dvořák, Bach, Haydn, Gerhard, Schubert, Messiaen, De Falla, Franck, Rakhmàninov, Bolter, Hindemith, Enescu, Turrin, Peaslee, Ewazen.
- Total de concerts: 10 (6 a la Sala Montsalvatge i 4 a la Sala de Cambra) - Total d’entrades venudes: 6.613
- Total d’abonaments de la Temporada 2016-17: 598
- Xifra promig d’ocupació: 79%

 

 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)