Notícies i comunicats

25/09/2018

La torxa dels Jocs Special Olympics 2018 arribarà demà a Girona

L'alcaldessa de la ciutat, Marta Madrenas, rebrà la flama, a les 19 h, a plaça del Vi.

La torxa dels Jocs Special Olympics 2018 arribarà demà a Girona. La flama sortirà del Pavelló Municipal Girona-Fontajau a les 18 h i està previst que arribi a les 19 h a la plaça del Vi, on l’esperarà l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas. A l’acte hi participarà també el representant territorial de l’Esport de la Generalitat de Catalunya a Girona i regidor d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Girona, Josep Pujols.

En el recorregut per la ciutat, la torxa passarà per la rambla de Xavier Cugat, el pont de la Barca, la rotonda de la Copa, el passeig de Canalejas, la plaça de la Independència, el carrer de Santa Clara i el pont de Pedra. Diversos esportistes de les entitats Fundació Ramon Noguera, Fundació Els Joncs i la Secció d’Esport Adaptat del GEiEG portaran la flama acompanyats per altres membres d’associacions i clubs esportius de Girona. La colla gegantera Fal·lera Gironina serà l’encarregada d’amenitzar el circuit de la flama.

Aquesta és l’onzena edició dels Jocs Special Olympics, que se celebren cada quatre anys. La competició tindrà lloc enguany del 4 al 7 d’octubre a la Seu d’Urgell i Andorra la Vella i està previst que hi participin uns 1.500 esportistes amb discapacitat intel·lectual. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)