Notícies i comunicats

04/04/2017

L'Ajuntament de Girona repara la balconada de l'escola Santa Eugènia

Les actuacions consisteixen en una fase de sorrejat i fases successives de repicats que es preveu que finalitzin aproximadament d'aquí a un mes.

L’Ajuntament de Girona ha començat les obres per reparar la balconada de la façana principal de l’escola Santa Eugènia, que havia patit lleus despreniments en les últimes setmanes. Per evitar una afectació major, s’estan duent a terme una sèrie d’actuacions que consisteixen en una fase de sorrejat i fases successives de repicats de l’estructura del balcó que es preveu que finalitzin aproximadament d’aquí a un mes.

 

Durant aquest període, s’ha instal·lat una bastida a l’escola que ha afectat una part de l’accés a l’edifici però que ha possibilitat que l’alumnat, el professorat i les famílies puguin passar per sota el pòrtic d’entrada de forma segura.

 

Tal com ha ressaltat la tinenta d’alcaldia i regidora d’Educació i Esports de l’Ajuntament, Isabel Muradàs, “les obres s’han planificat de forma consensuada i coordinada amb la direcció del centre per afectar mínimament el desenvolupament de les activitats escolars, però per actuar també amb la urgència que la situació requeria”. Així mateix, el tinent d’alcaldia i regidor d’Urbanisme, Activitats, Mobilitat i Via Pública, Joan Alcalà, ha subratllat que “la prioritat és la seguretat dels escolars i del personal i professorat del centre” i ha explicat que “algunes de les actuacions més molestes, com el sorrejat, s’han programat dissabte per reduir al màxim les afectacions”.

 

Les obres s’han adjudicat a l’empresa Construccions Pere Miquel per un import de 33.172’88 euros (IVA inclòs).
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)