Notícies i comunicats

04/04/2017

Arriba la 13a edició del Concurs d'Aparadorisme i Decoració Interior de Girona, Temps de Flors

El termini per inscriure's a l'activitat s'acaba el 12 d'abril.

Aparador guanyador de la edició 2016

L’Ajuntament de Girona organitza, un any més, el Concurs d’Aparadorisme i Decoració Interior que aquest any 2017 arriba a la tretzena edició i coincideix amb la 62a edició de Girona, Temps de Flors. Les inscripcions ja estan obertes i finalitzen el 12 d’abril. 

El Concurs d’Aparadorisme i Decoració Interior, que cada any augmenta la xifra d’establiments participants –ha passat dels 40 el primer any als 162 del 2016-, “s’organitza amb el principal objectiu de fomentar la participació dels comerços i establiments en el marc de Girona, Temps de Flors”, tal com explica la tinenta d’alcaldia i regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes. “Amb aquesta iniciativa es pretén alhora promoure la integració del sector comercial i turístic en el conjunt d’activitats que acull la ciutat al llarg de tot l’any”, remarca la regidora. 

El jurat del concurs estarà format per representants de l’Ajuntament, associacions de comerciants, de restauració i hostaleria, i entitats vinculades al Girona, Temps de Flors. Els criteris que valoraran seran l’originalitat, la qualitat artística, el disseny, el grau de vinculació al tema del concurs i la utilització de flors naturals en la composició de l’obra. 

A banda del premi del jurat, i per quart any consecutiu, hi haurà el premi popular que decidirà la ciutadania a través de les votacions fetes per Facebook. Al perfil de Girona Turisme (facebook.com/GironaTurisme), s’hi penjaran les fotografies dels aparadors participants per tal que qui ho vulgui pugui votar l’aparador que més li agradi. 

Els comerços participants es podran identificar per un adhesiu que farà referència al concurs situat als aparadors o a la porta principal de l’establiment. Així mateix la relació d’inscrits es podrà seguir a la pàgina www.gironatempsdeflors.cat i mitjançant un plànol específic amb les ubicacions dels aparadors on el visitant a l’exposició podrà seguir l’itinerari comercial. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)