Notícies i comunicats

06/04/2017

Tret de sortida als concerts de "Strena't a l'INTRO", dins el Festival Strenes

Les 8 bandes seleccionades actuaran a la plaça del mercadal els dies 7 i 28 d'abril.

Un total de 8 bandes participaran a “Strena’t a l’INTRO”, la primera fase del Concurs de Música Emergent de Girona INTRO 2017, que tindrà lloc en un dels escenaris del Festival Strenes demà 7 d'abril i el proper dia 28 a la plaça de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

Demà serà el torn de ROKO BANANA, THE CUIT'S, KOALANÚ i ILLYCH&CO. i el proper dia 28 serà el torn d'AGNÈS & THE PÈPITS, LIAR DESIRE, PERSON PERSON i SHOTTA FAMILY. En aquesta fase, el jurat escollirà 4 bandes per passar a la següent, que tindrà lloc a La Mirona els mesos de setembre i octubre.

En aquesta fase, el jurat està format per la fotògrafa i músic Xènia Gasull; els periodistes Pau Planas i Rocío Rodríguez (Revista La Tornada); i l’activista musical, Cristina Valverde (Orella Activa, Territori Underground). Al llarg de totes les fases el jurat anirà canviant i incorporant professionals de l’àmbit de la música.

El Concurs INTRO és una bona oportunitat per a grups novells, tant per iniciar una dinàmica com banda, que fins al moment potser no tenien, com per tocar en escenaris en bones condicions tècniques i, per tant, fer un pas més en la seva trajectòria.


Més informació a la web www.girona.cat/concursintro

Facebook www.facebook.com/ConcursIntro i Twitter @ConcursIntro

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)