Notícies i comunicats

13/04/2017

Es posa en funcionament l'aparcament ampliat a la zona de La Ferradura

Aquest va ser un dels projectes escollits pels veïns en els pressupostos participats del barri de Torre Gironella el 2015.

Font: Ajuntament de Girona

Aquesta setmana s’ha posat en funcionament el nou aparcament de la zona de La Ferradura, que és una ampliació del que hi havia fins ara en aquests terrenys del sector de Torre Gironella. Aquesta actuació va ser un dels projectes escollits pels veïns en els pressupostos participats dels barris de l’any 2015. 

Les obres han consistit principalment en desmuntar les pilones i les travesses de fusta tractada que delimitaven el fons de l'aparcament existent; executar l’esbrossada i el moviment de terres del solar per deixar el terreny anivellat, i col·locar travesses i pilones al perímetre fins a tocar els arbres i els talussos naturals -que són els que marcaven l’àmbit d’ampliació de l’aparcament- per prolongar l’esplanada de graveta. D’aquesta manera s’ha unificat l’aparcament existent i l’ampliació, que té una superfície conjunta de 321 metres quadrats. 

Tal com ha remarcat el regidor de Cooperació de l’Ajuntament de Girona i regidor de barri de Torre Gironella, Cristóbal Sànchez, “aquest és un espai molt concorregut pels veïns de la zona i, per aquest motiu, ha estat una de les demandes més reivindicades al sector”. 

L’import de l’obra ha estat de 6.298,79 euros (IVA inclòs) i s’ha adjudicat a l’empresa Transports Mateu SL.  

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)