Notícies i comunicats

21/04/2017

Girona Est amb la lectura

Al voltant del dia de Sant Jordi i per promoure la lectura, organitzem l'activitat "Girona Est amb la Lectura" al pati del Centre Cívic Onyar.

Enguany serà el divendres 21 d'abril a partir de les 17 h. Per a aquesta activitat comptem amb la participació de les escoles, les AMPA dels quatre centres educatius, les entitats veïnals, les socials (dones, gent gran...) i les del tercer sector. Són elles les que conjuntament proposen i dinamitzen més d'una quinzena de paradetes en què els infants i els més joves dels nostres barris poden fer jocs o tallers lingüístics, punts de llibres, roses, escoltar contes, llegir, fer mots encreuats, etc. També, aquest mateix dia, a les 19 hores, es farà la presentació del llibre "Mas Ramada i el seu entorn" per part del seu autor, Josep Maria Arjona, veí de Mas Ramada, un dels cinc barris de Girona Est, l'associació del qual li ha donat suport.

Prèviament a aquesta celebració, concretament el dijous 20, també en el Centre Cívic Onyar, l'alumnat de les escoles mostraran a les seves famílies allò que han treballat durant el curs escolar en el projecte "Lectura en veu alta" - veu, entonació, vocalització, comprensió - projecte que s'ha portat a terme en els centres de primària de Girona Est en el marc de Pla Integrant Accions i el Pla Educatiu d’Entorn.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)