Notícies i comunicats

19/04/2017

Arriba la 8a edició del 360Fest

El festival dels grups de música dels alumnes dels instituts de secundària del Gironès tindrà lloc aquest divendres a la tarda al parc del Migdia.

El 360FEST, el festival dels grups de música dels alumnes dels instituts de secundària del Gironès, arriba a la vuitena edició. Aquest any el festival tindrà lloc aquest divendres, dia 21 d’abril, de les 16 a les 21 h al parc del Migdia. L’Ajuntament de Girona, a través de l’Espai Marfà i la Secció de Joventut, i la Casa de la Música Gironès organitzen l’esdeveniment.

 

La iniciativa servirà un cop més com a aparador de les propostes musicals sorgides als instituts de secundària del Gironès i com a espai per gaudir de les noves propostes musicals dels músics més novells de la comarca. L’entrada al festival és gratuïta.

 

En total, hi participaran 8 bandes i 35 músics que oferiran 5 hores de música en directe sense interrupcions. Els grups que hi actuaran aquest any són Protest Day, Festucs, DMB (free life music), B&B's, Urban Roots Crew, Cinquena Avinguda, Nunca Mais Band i Nearby.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)