Notícies i comunicats

21/04/2017

Girona es promociona a la fira de turisme B-Travel de Barcelona

Des d'avui i fins diumenge la ciutat hi dóna a conèixer l'oferta turística i els esdeveniments del municipi.

Des d’avui i fins diumenge Girona participarà al Saló Internacional de Turisme B-Travel de Barcelona. La ciutat serà present a la fira sota la marca turística Girona – Costa Brava. Aquesta fira és un punt de trobada d’empreses i professionals relacionats amb el sector del turisme, on es mostraran les últimes novetats i innovacions. Així mateix, és l’únic esdeveniment inspirat en les experiències del viatger i ofereix experiències a mida perquè els viatges del visitant siguin únics.

 

Girona hi promocionarà l’oferta turística de la ciutat, la Sea Otter Europe Costa Brava- Girona Bike Show com el gran esdeveniment esportiu i amb més projecció internacional d’enguany i Temps de Flors, entre altres esdeveniments i productes de la ciutat.

 

Tal com ha explicat la tinenta d’alcaldia i regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes, “l’objectiu de la nostra presència a la fira és atraure un turisme responsable i sostenible, que ajudi a dinamitzar econòmicament la ciutat”.


 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)