Notícies i comunicats

21/04/2017

César Bona donarà el tret de sortida de "Camins", el primer cicle d'orientació formativa de Girona

La conferència es farà el proper dimecres, dia 26 d'abril, a les 18.30 h a l'EspaiCaixa Girona.

César Bona, reconegut com un dels 50 millors mestres d’educació Primària del món per Global Teacher Prize, donarà el tret de sortida al primer cicle d’orientació formativa de Girona “Camins”, el proper dimecres 26 d’abril a les 18.30 h a l’EspaiCaixa Girona amb la conferència “Els nous reptes de l’educació”.

 

Segons ell, educar les noves generacions és una obligació de tots i en aquesta tasca els nens han de ser els protagonistes del seu propi aprenentatge. Totes les matèries són importants, però és necessari incorporar al currículum escolar el fet d’educar en valors com el respecte, la tolerància i potenciar la intel·ligència emocional.

 

El cicle continuarà el divendres 28 d’abril amb la xerrada “Afrontar els exàmens finals i les PAU i no morir en l’intent” a l’Estació Espai Jove. Una sessió informativa especialment pensada per a alumnes de Batxillerat de la comarca on es donaran trucs i consells per afrontar les èpoques d’exàmens.

 

El cicle “Camins” té com a objectiu principal donar eines per afrontar amb garanties els moments en què s’han de prendre decisions relatives al futur formatiu i professional.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)