Notícies i comunicats

28/04/2017

La tercera edició de la MTB Challenge reforça Girona com a destinació de turisme esportiu

La ciutat acull aquest cap de setmana la prova, en què participen més de 500 ciclistes.

Girona acollirà aquest cap de setmana la tercera edició de la MTB Challenge. Des de demà i fins dilluns, més de 500 ciclistes participaran a aquesta reconeguda competició de bicicleta de muntanya. La MTB Challenge està organitzada per Klassmark i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona.

 

“Des de l’Ajuntament apostem per donar suport a esdeveniments com aquest, que ens reforcen com a destinació de turisme esportiu i ens consoliden com a ciutat referent en l’àmbit ciclista arreu del món”, ha ressaltat la tinenta d’alcaldia i regidora d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Girona, Isabel Muradàs.

 

Una de les principals novetats de l’edició d’aquest any és que la carrera es disputarà en tres etapes –una cada dia-, a diferència dels anys anteriors en què només hi havia una etapa. En total es recorreran 191 quilòmetres amb 4.600 metres de desnivell positiu. La zona nord de Girona serà la protagonista de la primera etapa, les Gavarres centraran la competició el diumenge i la zona oest de la ciutat servirà per tancar la prova el dilluns.

 

El punt neuràlgic de la MTB Challenge serà el parc del Ribes del Ter i acollirà cada dia la sortida de les proves (a les 10 h) i l’arribada. Hi participaran ciclistes de muntanya d’arreu del país i de l’Estat i hi haurà corredors també procedents de països com Holanda, Suïssa, França, Bèlgica o els Estats Units.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)